Deauthorize Traktor: heres the problem
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Australia
    Posts
    222

    Default Deauthorize Traktor: heres the problem

    Hi all as i prepare for my new laptop I was just wondering what times i needed to do like de authorize traktor.

    Is there a way to deauthorize traktor for a HDD i replaced with a new one?

    Im looking for a way to deauthorize all so i can reinstall on a new computer.

    Thanks for the help.

    Also if someone helps me once i deauthorize traktor ill give them the key
    First Mix, have a listen you know you want to
    http://soundcloud.com/mattybruce/spr...-daddy-mixtape

  2. #2
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    uninstall it and run service center on that computer afterwards. And just FYI, the NI license lets you install on two computers at once.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Australia
    Posts
    222

    Default

    Thanks for that, anyway to uninstall and deauthorize on the computer HDD which has been taken out of the original macbook pro?

    If not worth the trouble I can live with it
    First Mix, have a listen you know you want to
    http://soundcloud.com/mattybruce/spr...-daddy-mixtape

  4. #4
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    If you still have it you could put it in an enclosure. I really don't think you'll run into any problems though. You just wouldn't be able to open service center and update that Traktor on the HDD that you've removed.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  5. #5
    Tech Guru willinfluence's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Auld Reekie
    Posts
    581

    Default

    I was in the same boat, well sort of.

    What happened was that my girlfriend dropped my laptop..I could of killed her!

    so I needed to get a new hardrive, I had to re install TSP2,
    does this mean that I've lost my second registration

    This happened to me a few weeks back
    2x Technics 1200's - Xone 92 -
    MidiFighter Classic x2 - TSP2 - Audio 10 - Black MacBook

  6. #6
    Tech Mentor other1's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    246

    Default

    de-register Traktor using the Service Center (I just delete the serial number and click OK) THEN uninstall THEN put your new hard drive in, install OSX, then Traktor.
    my music : www.soundcloud.com/themaxive

    Traktor 2.5 Audio 6 midifighter classic x1
    vestax PMC-CX
    midifighter pro SUPER KNOB's runnin beatmasher mapping + some other custom stuff

  7. #7
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    You can try to explain what's going on to registration support and see if they can deactivate one of the installs. I think you'll be okay though.

    http://co.native-instruments.com/ind...?id=regsuppfrm
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  8. #8

    Default

    you can always just contact NI whenever you need to install on a new machine, i believe you may have as many installations as you like, provided you only have 2 machines running it at one time. ableton is the same way, anytime i have to reinstall windows , or get a new computer, i just email them and they send me a new key.
    Traktor/Ableton /Komplete /MBP OSX el capitan

    http://www.soundcloud.com/deejaesnafu

  9. #9
    Tech Guru willinfluence's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Auld Reekie
    Posts
    581

    Default

    Yeah, I've got proof of the repair/hardrive so it should be ok.
    I will leave it until I need to do it.

    My girlfriend is now banned from touching my laptop!

    Thanks everyone for the info
    2x Technics 1200's - Xone 92 -
    MidiFighter Classic x2 - TSP2 - Audio 10 - Black MacBook

  10. #10
    Tech Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    London in the UK
    Posts
    412

    Default

    you can install traktor on as many machines you like but only have 2 running at the same time


    if you change hds or get a new laptop NO need to deauthorise or uninstall just do another install

    job done

    realised this after going though a few laptops in the last few months and messing with partitions spent ages uninstalling ect no need to do that at all
    Last edited by R2D2; 08-19-2011 at 03:26 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •