VCI Firmware Update Cable - Page 3

View Poll Results: Do you want a $20 upgrade cable

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Yes

    46 97.87%
  • No

    1 2.13%
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30
  1. #21
    Heddofone Audiotronic
    Guest

    Default

    Count me in as well

  2. #22
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bolgare (BG), Italy
    Posts
    113

    Default

    Quote Originally Posted by midifidler View Post
    I am working with Ean to try and put together a cheap (>$20) upgrade cable.
    Any news about possible cable production?

  3. #23
    DJTT Super Moderator midifidler's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    1,904

    Default

    @ fcarsana
    Heya,
    There is definately enough interest so I am now evaluating different options for getting the cable made.

  4. #24
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bolgare (BG), Italy
    Posts
    113

    Default

    Quote Originally Posted by midifidler View Post
    There is definately enough interest so I am now evaluating different options for getting the cable made.
    Wow! I'm looking forward it... Plates + cable! ;-)

    Thank you!

  5. #25
    Tech Mentor Flaekiface's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Denmark
    Posts
    448

    Default

    Plates + cable please :-)

  6. #26
    Newbie gabyprod's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Almere, The Netherlands
    Posts
    2

    Default

    Yes, please!!! Because I think i've got a 1.1 version (it's the VCI-100 Mixvibes Edition with the Mixvibes plates pre-installed). Hope that the upgrade pack will come soon!

  7. #27
    Tech Mentor kidfromkibbly's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    446

    Default

    What's needed for people to create their own firmware?
    17" MacBook Pro, 2.66 GHz i7, 4GB RAM; Vestax VCI-100, NI Audio Kontrol 1/ MBox Mini, M-Audio Oxygen 8, Beyerdynamic DT-150 cans; Pro Tools LE 8, Ableton Live 8, Logic Studio 9, Traktor Pro

  8. #28
    Tech Mentor
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Edmonton, AB
    Posts
    395

    Default

    Thanks for doing this! The best part of the VCI-100 is the community around it! =)

  9. #29

    Default

    Try n 2 find firmware upgrade for my vci 100 any help

  10. #30
    Tech Mentor rjw's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    UK
    Posts
    286

    Default

    Has anyone else seen this on www.ebay.co.uk ? Item number: 130231160015 - VCI-100 FIRMWARE UPDATE CABLE

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •