mapping question
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    296

    Default mapping question

    hello again!

    sorry for opening the second thread this day but that forum seems like the perfect place to ask.

    however, i wanted to map my numark total control to traktor pro. but when I deleted some functions of the original mapping, some leds start to turn on.

    i know that the led light comes from the output command in traktor. but why are all of the functions assigned to another button that has nothing to do with the original function?

    for example:

    cue play is assigned on 'NOTE B3' as an output.
    loop in/set cue is also assigned on 'NOTE B3' as a trigger.

    how is this system working? i don't understand.
    Last edited by DennisJ; 02-24-2009 at 04:36 PM.

  2. #2
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    296

    Default

    any help? im getting frustrated..

  3. #3
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,612

    Default

    hey dennis all you have to do is duplicate that midi note, the set it to output, press "learn" and press but dont release and then unclick learn. There is a possibility that it sends a different note when you release. Goodluck
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  4. #4
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    296

    Default

    i still dont get it.. which note should i duplicate and what shouldnt I release?

    maybe this isnt working because i still i have traktor pro 1.1.1?

  5. #5
    Retired DJTT Moderator DvlsAdvct's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New Jersey/NYC
    Posts
    4,854

    Default

    Create a new entry for CuePlay.

    Hit learn
    Press the key you're using for CuePlay.
    Duplicate the entry in the TSI/TKS
    Change the type to Output (if you want an output for CuePlay. I usually don't use it, instead having the output default from the Play button's output)

    do the same
    It's the FAQ. Read it.

    My Mixes, Mashups and Rants

    Divided we stand
    United we fall

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    296

    Default

    i just found out that on the numark total control, the led midi nots are different to the the light where it will light up.. but nevertheless thanks everyone. =D

  7. #7
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,383

    Default

    Quote Originally Posted by DennisJ View Post
    i just found out that on the numark total control, the led midi nots are different to the the light where it will light up.. but nevertheless thanks everyone. =D
    Go though the manual and look at the midi map, hopefully that will help you out.

  8. #8
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    296

    Default

    nothing found in the manual, but as a registered member of the numark homepage you can get a description of all buttons.

    i also got a list with button -> led midi note, so if anyone is also bothering, ask here. ;D


    another question:

    when i use seek position with my jog wheel it works fine, but the track always jumps back to the beginning then. how can i fix that?

  9. #9
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,383

    Default

    It jumps back to the beginning when you release the jog wheel ?

  10. #10
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    296

    Default

    yeah

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •