New Midi Fighter Utility 2.40 (updated 10/31/2013) READ ME IF YOU HAVE A 3D - Page 6
Page 6 of 18 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
Results 51 to 60 of 176
  1. #51
    Tech Convert
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    19

    Default found a fix for midi fighter not showing in updater

    Sometimes the audio drivers get messed up. So delete it and plug it back in and hey presto your midi fighter is back.

    So if your using a mac go to applications / utilities / audio MIDI set up - midi window doesn't always show so if thats the case go to the window menu and click show midi window

    delete midi fighter driver - dont worry if you delete the driver it will reinstall when you plug the usb back in.

    That fixed mine hope this helps

  2. #52

    Default

    arthomas,

    Thanks for the speedy reply. Did what you suggested but there was no mf driver to be found. So I plugged it in and got the solid light on meaning there was no midi right? So I unplugged and replugged, no solid light but still not being detected either by the midi window or the mf utility. An interesting thing happened here though. When I pressed a button on the mf the midi window would crash...


    *Sigh* I feel dumb. Didn't scroll to the right to find & delete the drivers. Wil delete and try again.

    Thanks,

    Aaron.
    Last edited by DJ2Hearts; 11-17-2011 at 12:56 PM.

  3. #53
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Australia
    Posts
    26

    Default MidiFighter Utility wont up date..help..!!!!!

    Hey Guys..

    trying to up date my midi fighter classic

    running 10.6.8
    had to go out and buy a OSX update to try this....

    followed the steps all good

    did the ol 4 fingers... as requested....
    its up and running...

    Contacting DJTechTools... .. tick
    Downloading HEX file ... .. tick
    Download success.. .. tick
    Putting Midifighter into bootloader mode... waiting ..waiting ..!!!


    then ..it just hangs this is as far as it get...


    tried 9-10 times.. same thing...
    any clues..?????

    anyone please???

    cheers
    BB

  4. #54

    Default

    does not work at all in 10.6.7
    opens and crashes immediately.
    that is all.

  5. #55
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Australia
    Posts
    26

    Default new MF utility

    Hey John,

    you need 10.6.8 at least to get it going..!!

    i updated my OSX from 10.5.8 to 10.6.8
    i was then able to use the utility ..
    with some tweaks @ tips from the DJTT ninja's...
    mine is all working...

    go the OSX update before you do anything else

    cheers
    BB

  6. #56
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    25

    Default

    Windows 7. Run as administrator and crashes.

    "The application was unable to start correctly 0xc000007b."

    Following this article did the trick:
    http://www.djtechtools.com/mf_utilit...iver%20Fix.pdf

    I was then able to change to four banks internal mode.
    Last edited by DavidT; 11-26-2011 at 03:22 AM.

  7. #57
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Australia
    Posts
    26

    Default

    nice one..!!

    glad ya got a fix

  8. #58
    Tech Convert
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    6

    Default switching midi-channels via digital inputs and mf utility?

    hi there,
    i was wondering if there would be a easy way to change midi-channels with some knob or buttons from the digital inputs?
    anybody doing this?

  9. #59
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    25

    Default

    You mean to switch banks? I don't see why not. That would make more sense than using up four buttons imo.

    Quote Originally Posted by gee hgt View Post
    hi there,
    i was wondering if there would be a easy way to change midi-channels with some knob or buttons from the digital inputs?
    anybody doing this?

  10. #60
    Tech Mentor jimbrowski00's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Ptown
    Posts
    262

    Default

    pressing the 4 buttons does not get me into bootloader checkerboard mode... also the utility starts and almost immediately disappears and looks like its not running at all.

    Win 7 64 bit

    Can anyone asist with this?

Page 6 of 18 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •