TSP2 2.0.3 Bug
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: TSP2 2.0.3 Bug

  1. #1
    Tech Mentor Dj.You.S.Bee's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Whistler, BC
    Posts
    145

    Default TSP2 2.0.3 Bug

    hey guys ive been running into this lately when trying to record a set lately. i dont know exactly how it happens, but somewhere along the lines of switching a deck to internal playback, seems the odd time i do it to get the needle back to the beginning of the record, traktor wont go back to playing it in relative mode, it will like show the record spinning, show relative highlighted, show the phase going all crazy, even when sync is OFF, i switch the deck to absolute mode and then it works, and theres no way to get it to fix without stopping the playing deck completely and then it will work. only figured this out the third time after thinking i needed to close and re open traktor to fix it, this combined with my audio 8 randomly giving out/ blowing tonight, NI is worrying me :S

  2. #2
    Tech Guru sarasin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Cape Town
    Posts
    5,082

    Default

    I saw this too!

    Hoping the next update will fix it.

    Only happened once tho.
    APC80:STR8-100's+Ortofon Concorde Scratch\Electro:ButterRugz:TSP2-NI Audio4DJ:Xone22+Innofader:MacBook Pro 15"
    www.soundcloud.com/djsarasin
    www.youtube.com/adriansarasin

  3. #3
    Tech Mentor Dj.You.S.Bee's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Whistler, BC
    Posts
    145

    Default

    happened to me twice in 2 days. screwed up recording my mix both times, glad to hear im not the only one thats ran into this

  4. #4
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,370

    Default

    update to the latest version 2.1.1
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020 MIC

    "This aggression will not stand, man."

  5. #5
    Tech Mentor Dj.You.S.Bee's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Whistler, BC
    Posts
    145

    Default

    sorry i wasnt thinking when i wrote this last night, i figured the current version was .03 thince theres been 3 major updates, guess they randomly decided to jump to 2.1.1, im on 2.1.1 tho just to be clear

  6. #6
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Quote Originally Posted by Dj.You.S.Bee View Post
    sorry i wasnt thinking when i wrote this last night, i figured the current version was .03 thince theres been 3 major updates, guess they randomly decided to jump to 2.1.1, im on 2.1.1 tho just to be clear
    Just for clarity, they didnt "randomly decide to jump to 2.1.1" there are beta builds inbetween each version. These builds aren't public and the build that gets released isnt always the one above the current public version.

  7. #7
    Tech Mentor Dj.You.S.Bee's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Whistler, BC
    Posts
    145

    Default

    yeah it seems a little silly to me that NI keeps beta only for big names and people within the company, not really as efficient as a semi public beta, serato always has beta versions in testing but they accually give them out to users that complain about bugs or any problems with there current version, called NI today and had this bug confirmed along with the cue play bug i ran into in the beginning but solved

  8. #8
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    NI do Public Betas from time to time.
    Big names dont participate on the Beta team.
    Also SSL doesnt change as much as Traktor. To run open betas all the time would be a nightmare.

    Fact is, bugs get thru no matter how many or how good the team is.

    Quote Originally Posted by Dj.You.S.Bee View Post
    along with the cue play bug i ran into in the beginning but solved
    If its solved by a user then its not a bug. Just inverting a button that was previously the other way round isnt a bug. Its just badly documented feature editing.

  9. #9
    Tech Mentor Dj.You.S.Bee's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Whistler, BC
    Posts
    145

    Default

    When were the last 2 times NI did public beta's? saying SSL doesnt change as much as traktor is no excuse, because atleast there imrpovements work, instead of make me go back to the older version, i dont hear to much about ssl problems either, not even close to NI, traktor has been having issues ever since TSP1 back in 07 or 08, with 1.2.7 being the only release i was really comfortable on.

    as for the argument about the cue play bug, stop arguing for the sake of arguing, its a bug.

    and its not a "FACT" that bugs never get thru so dont even try to pull that

  10. #10
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Quote Originally Posted by Dj.You.S.Bee View Post
    as for the argument about the cue play bug, stop arguing for the sake of arguing, its a bug.
    I have no reason to argue. A bug can be replicated and is not intended behaviour.
    I have no issues calling a bug a bug if it is a bug but that is not a bug.

    If you wanna call bug you better back it up. In this case you cannot.

    Its not splitting hairs to state that something is not a bug because making people think that something is a bug that isnt is reprehensible. Its just as bad as being a bug denier (spelling?)

    Quote Originally Posted by Dj.You.S.Bee View Post
    and its not a "FACT" that bugs never get thru so dont even try to pull that
    Read what i wrote again. I said that its a fact that bugs 'do' get thru.
    Of course bugs get thru. I would never say that Traktor is bug free, thats ridiculous.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •