My Trakor Kontrol S2 Performance Routine Mappings
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    416

    Default My Trakor Kontrol S2 Performance Routine Mappings

    Hi everyone,

    Here is the 2nd video on the Kontrol S2. It goes into detail on the effects and mappings. There is a download link on the YouTube Page. Feel free to link to it from the video and download them.

    Thanks.
    P

    http://www.youtube.com/watch?v=zZX2Y_AyIYY

  2. #2
    Tech Mentor Paka Ono's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    The middle of nowhere
    Posts
    495

    Default

    Thank you so much for sharing this.

  3. #3

    Default

    So excited for this. :-) Thanks so much!!!
    Reloop TM4 : Audio6 DJ : Kontrol X1 : Traktor Pro Scratch 2 : Ultrasone DJ1 Pros : Ableton 9 : Launchpad Mini :

  4. #4

    Default

    This work great except I cant get the first effect to work. The delay and freeze effect... any tips how I can figure out how to fix it?
    Reloop TM4 : Audio6 DJ : Kontrol X1 : Traktor Pro Scratch 2 : Ultrasone DJ1 Pros : Ableton 9 : Launchpad Mini :

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    195

    Default

    is there anything similar t this for the kontrol s4?

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by *Otter* View Post
    This work great except I cant get the first effect to work. The delay and freeze effect... any tips how I can figure out how to fix it?
    lol I had effects unit 3 and 4 in grouped fx. Changed em to single advanced and its all good. Great mapping AOM!
    Reloop TM4 : Audio6 DJ : Kontrol X1 : Traktor Pro Scratch 2 : Ultrasone DJ1 Pros : Ableton 9 : Launchpad Mini :

  7. #7

    Default

    Also I had to go and fix the mapping, instead of delay for the freeze effect it was mapped to beatmasher.
    Reloop TM4 : Audio6 DJ : Kontrol X1 : Traktor Pro Scratch 2 : Ultrasone DJ1 Pros : Ableton 9 : Launchpad Mini :

  8. #8
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    416

    Default

    Quote Originally Posted by *Otter* View Post
    lol I had effects unit 3 and 4 in grouped fx. Changed em to single advanced and its all good. Great mapping AOM!
    Aww yes. I always forget that not everyone uses 3 and 4 as I do. I'll make the tweaks and reup on YouTube.

    Bummer you had to go in and change it to beatmasher. Usually a couple reimports and restarts of traktor will do the trick.

    But none the less, glad you are enjoying the mapping.

    - P

  9. #9
    Tech Guru DarioJ's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    North & Central FL
    Posts
    794

    Default

    Quote Originally Posted by Invoke View Post
    is there anything similar t this for the kontrol s4?
    Someone correct me if I am wrong, but ATM the S4 is not capable of doing MIDI mode along side NHL, its one or the other.

    Army: Great vid as always! Have you heard anything about a firmware update for the s4? Dont worry, I wont tell anyone, it will be our little secret....
    The MUSIC is what matters!
    Everything else is _________

  10. #10
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    416

    Default

    In order to switch to midi mode you have to switch back and forth regardless of what controller you are using (s4,s2).

    If I told you, i'd have to kill you ...

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •