Can't sleep - Page 2
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: Can't sleep

  1. #11
    Tech Mentor djxsquizet's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Huntsville, Alabama
    Posts
    469

    Default

    i can't sleep cause i am drunk right now. i want another beer
    www.myspace.com/djxsquizet
    my arsenal:
    2x vestax pdx, numark dxm09, m-audio x session pro, and ableton live 6.

    I spin hip hop/electro/top 40

    my 10minmix video
    http://www.youtube.com/watch?v=oqAgSmaG4zM

  2. #12
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    849

    Default

    Quote Originally Posted by djxsquizet View Post
    i can't sleep cause i am drunk right now. i want another beer
    Thankyou for this.. It made me remember I have a beer in my bag... an icy icy beer. Awesome.

    ps. working on Sunday is fucking shithouse.

  3. #13
    Tech Mentor djxsquizet's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Huntsville, Alabama
    Posts
    469

    Default

    i have to work sunday night straight freakin bummer dude.
    www.myspace.com/djxsquizet
    my arsenal:
    2x vestax pdx, numark dxm09, m-audio x session pro, and ableton live 6.

    I spin hip hop/electro/top 40

    my 10minmix video
    http://www.youtube.com/watch?v=oqAgSmaG4zM

  4. #14
    Tech Guru Damien1138's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Los Angeles
    Posts
    680

    Default

    slept for about 3 or 4 hrs, went to a rave, had alot of energy drinks, got bored, went home...guess what? can't sleep again. This one's my fault tho lol. may try to do some gaming. L4D anyone?

  5. #15
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,612

    Default

    whats L4D? I do call of duty 4 & 5 on ps3 id: jesc1200
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  6. #16
    Tech Guru Damien1138's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Los Angeles
    Posts
    680

    Default

    Left 4 Dead. I'm on 360 tho. I do have a ps3, but after working a ps3 project, i really don't ever want to look at another ps3 retail, dev, or test kit ever again. Most frustrating platform to dev for EVER!!!

  7. #17
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,612

    Default

    sell me your ps3, my kids jacked me for mine! all the play are the lego starwars/batman/indiana jones
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  8. #18
    DJTT Ninja Mod tekki's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Afterhour Ali's lap
    Posts
    11,347

    Default

    I do left 4 dead on PC.

    Only thing is, if swarms get too heavy, the game quits.
    RSTRCTD | twitter | facebook (RSTRCTD) facebook (LJ) | vimeo | pinterest | my studio | soundcloud (RSTRCTD)| soundcloud (LJ)
    -- CHECK our DEBUT (DEEP)HOUSE EP RELEASE ON BEATPORT "RSTRCTD - EXISTENCE" --

  9. #19
    Tech Guru Damien1138's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Los Angeles
    Posts
    680

    Default

    My ps3 is a dev kit so if you wanna give me liek 5 grand for it then ya! =p

  10. #20
    DJTT Ninja Mod tekki's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Afterhour Ali's lap
    Posts
    11,347

    Default

    teh pwnage!
    RSTRCTD | twitter | facebook (RSTRCTD) facebook (LJ) | vimeo | pinterest | my studio | soundcloud (RSTRCTD)| soundcloud (LJ)
    -- CHECK our DEBUT (DEEP)HOUSE EP RELEASE ON BEATPORT "RSTRCTD - EXISTENCE" --

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •