djtt forums looking strange
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    Über Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    4,011

    Default djtt forums looking strange

    am i the only one? (using chrome/firefox)

    Last edited by Ed Paris; 12-13-2011 at 01:10 PM.
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    701

    Default

    looks ok here on chrome

  3. #3
    Tech Guru
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lincoln
    Posts
    714

    Default

    the site has rendering issues all over, wat os you on, and wat version of firefox/chrome

  4. #4
    Über Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    4,011

    Default

    Quote Originally Posted by tombruton69 View Post
    the site has rendering issues all over, wat os you on, and wat version of firefox/chrome
    mac osx 10.6.8 and chrome ...192.63
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

  5. #5
    RGAS Guru Xonetacular's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    South Florida
    Posts
    4,091

    Default

    your picture isnt loading

  6. #6
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    701

    Default

    OSX Lion / Chrome 16.0.921.63

  7. #7
    RGAS Guru Xonetacular's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    South Florida
    Posts
    4,091

    Default

    but it looks weird to me too up top

  8. #8
    Tech Wizard newg's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Glasgow, Scotland
    Posts
    57

    Default

    Mine always looks like that picture. what's the issue?

  9. #9
    Tech Guru brian_johnstone's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    696

    Default

    same here, looked like that for a while now
    MBP / 8gb Ram / 1TB / SSL / Rane SL2 / HD25's / Dicers / Empty Bank Account

  10. #10
    Tech Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    London in the UK
    Posts
    412

    Default

    Yep looks like that for me to whats the issue

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •