Problem with Traktor 3.3.2 and VCI
Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Default Problem with Traktor 3.3.2 and VCI

    Hi,

    i just installed traktor 3.3.2.060 and now my vci is not responding. However when i press something the data light on the vci says information is being sent.

    does know anything about this?

    thank you in advance

  2. #2
    DJTT Super Moderator midifidler's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    1,904

    Default

    Hey Screwtape,

    Have you enabled the vci under midi interfaces? Also have you got the correct TKS for 3.3?

  3. #3
    DJTT Ninja Mod tekki's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Afterhour Ali's lap
    Posts
    11,347

    Default

    IDD... MIDI setup is a nice place to start.
    RSTRCTD | twitter | facebook (RSTRCTD) facebook (LJ) | vimeo | pinterest | my studio | soundcloud (RSTRCTD)| soundcloud (LJ)
    -- CHECK our DEBUT (DEEP)HOUSE EP RELEASE ON BEATPORT "RSTRCTD - EXISTENCE" --

  4. #4

    Default

    ya it was midi set-up.

    sorry for the false alarm... i dont know why it would reset the midi set-up after updating traktor.

    but thank you for your help

  5. #5
    DJTT Ninja Mod tekki's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Afterhour Ali's lap
    Posts
    11,347

    Default

    No proBLAMMO, glad it was solved. (But maybe the tks was deleted or removed/copied)
    RSTRCTD | twitter | facebook (RSTRCTD) facebook (LJ) | vimeo | pinterest | my studio | soundcloud (RSTRCTD)| soundcloud (LJ)
    -- CHECK our DEBUT (DEEP)HOUSE EP RELEASE ON BEATPORT "RSTRCTD - EXISTENCE" --

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •