tsp 2.1.2 acting strange
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tech Guru brian_johnstone's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    696

    Default tsp 2.1.2 acting strange

    hi guys i need a bit of real quick help. i upgraded to 2.1.2 the other day and never really had a chance to test. im still using mk1 timecode as my mk2 havent arrived yet, but the problem ive got is the bpm is reading wrong, example, deck b at the moment is 128.11 and to get deck a in phrase and matched it needs to be a completely different bpm??
    any ideas, im playing now!?!?!?!?!?!
    MBP / 8gb Ram / 1TB / SSL / Rane SL2 / HD25's / Dicers / Empty Bank Account

  2. #2
    Tech Guru keeb's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Boston
    Posts
    616

    Default

    You upgraded and are gigging before testing? Tsk tsk. I haven't had any issues with the MK1 vinyl on 2.1.2. I'm guessing the beatgrid on one or both of your tracks is wrong - the auto grid system has been terrible as of late, even when it looks like it's okay. Either fix your grids as you're playing (personally I can quick-fix a grid in about 30 seconds if needed) or beatmatch by ear for the night. I don't think there's a quick fix.

  3. #3
    Tech Guru brian_johnstone's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    696

    Default

    i know id normally never do something as stupid as not test :P the problem somehow sorted itself out, no idea what it was just went by ear for the first hour then all worked out.
    MBP / 8gb Ram / 1TB / SSL / Rane SL2 / HD25's / Dicers / Empty Bank Account

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •