Hotcue LEDs and Modifiers! HELP! - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Tech Guru zestoi's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    UK, Ukraine, Romania
    Posts
    2,860

    Default

    i know the launchpad used to cause issues in old versions of traktor as it's leds are so slow to update. enabling multi core support in recent versions of traktor has solved that tho afaik. and yep easy to get distracted mapping/playing with traktor
    11mba / 13mbp / tsp2 / live9 / audio10 / 2x reloop rp7000gold / 2x xdj1000 / 2x d2
    maschine mk2 / x1 mk2 / z1 / f1 / midifighter / lpd8 / 2x launchpad / launchkontrol xl
    Quote Originally Posted by derschaich
    "wohoo, i'm touched, turn on the FX"

  2. #12
    Tech Convert mathesonewan's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Glasgow
    Posts
    15

    Default

    With regards to the LED feedback... I have no idea what I was doing wrong before (as I checked all of the above) but it's now working for some bizzare reason across two decks fine. Now to get all four!

  3. #13
    Tech Convert mathesonewan's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Glasgow
    Posts
    15

    Default

    Excellent!

    All sorted! Thanks for your help, it really opened up modifiers and what can happen.
    Last edited by mathesonewan; 03-25-2012 at 01:13 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •