Mixvibes crossdj and mixtrack pro midi mapping
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Tech Convert
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5

    Default Mixvibes crossdj and mixtrack pro midi mapping

    Can anyone help me map the jog wheels directions n such so new at this but growiing thxs guys

  2. #2
    Tech Guru zimfella's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Brighton ,UK.
    Posts
    1,069

    Default

    I've asked stuff on here regarding mixvibes with not much in reply's. You best bet is probably on mixvibes forum. I would love to be proved wrong
    It's not the gear. It's how you use it.
    limitations are the source of creativity.
    If you don't practice you don't want it.

    http://soundcloud.com/zimfella

  3. #3
    Tech Convert
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5

    Default

    Thanks

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3

    Default probleme avec mixtrack pro et cross mix vibs

    voila je pocede mixtrack pro de numark et j'utilise cross de mixvibs mais je n'arrive pas a obtenir un mapping comme avec tractor j'ai deja utiliser tractor LE mais quand j'acheter cross je narrive pas a avoir un mapping identique alors comment je peut faire sur le site il y a 1 seul mapping user mais il reste incomplet par rapport a ce que j'avai avec traktor quelqu'un peut m'aider merci????

  5. #5
    Tech Guru AllDay's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    From The Okanagan. Canada!
    Posts
    1,182

    Default

    Quote Originally Posted by RED76 View Post
    voila je pocede mixtrack pro de numark et j'utilise cross de mixvibs mais je n'arrive pas a obtenir un mapping comme avec tractor j'ai deja utiliser tractor LE mais quand j'acheter cross je narrive pas a avoir un mapping identique alors comment je peut faire sur le site il y a 1 seul mapping user mais il reste incomplet par rapport a ce que j'avai avec traktor quelqu'un peut m'aider merci????
    Hes re-stating that he's having the same problem!

    OT tho.. I would get Traktor or Serato...

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3

    Default OUI MAIS C'est que je l'ai payer cher ce cross

    Quote Originally Posted by AllDay View Post
    Hes re-stating that he's having the same problem!

    OT tho.. I would get Traktor or Serato...
    mon seul probleme avec traktor LE c'est que je ne pouvais pas enregistrer mais performence

  7. #7
    Tech Guru AllDay's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    From The Okanagan. Canada!
    Posts
    1,182

    Default

    Quote Originally Posted by RED76 View Post
    mon seul probleme avec traktor LE c'est que je ne pouvais pas enregistrer mais performence
    Weird, Im not too sure what the problem is.. Maybe your ouput routings?


    Wait a second, pretty sure you need audio 8 or something like that.

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3

    Default yes

    thank's

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •