FX not working in traktor 2.5 WHATS HAPPENING
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Guru MYE's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Australia
    Posts
    617

    Default FX not working in traktor 2.5 WHATS HAPPENING

    Downloaded and installed traktor pro 2.5 last night and open it up do a quick mix and bam fx won't work i have tried everything please help
    Techno Producer and Dj//Upcoming releases on Discovery Records and other labels//Australia//https://soundcloud.com/mrmye

  2. #2
    DJTT Administrator del Ritmo padi_04's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Posts
    6,523

    Default

    Have you checked that the FX units are routed to the decks?

  3. #3
    Tech Guru MYE's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Australia
    Posts
    617

    Default

    yep one of the first things i checked last night and still not working
    Techno Producer and Dj//Upcoming releases on Discovery Records and other labels//Australia//https://soundcloud.com/mrmye

  4. #4
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Are the knobs moving in Traktor and the FX bank buttons lighting up or is acting like it's not mapped? If the latter maybe try reloading the default mapping.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  5. #5
    Tech Guru MYE's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Australia
    Posts
    617

    Default

    knobs and fx buttons are all lighting up doing what they usually do. must be a traktor 2.5 bug i will reinstall tomorrow
    Techno Producer and Dj//Upcoming releases on Discovery Records and other labels//Australia//https://soundcloud.com/mrmye

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Nottingham UK
    Posts
    464

    Default

    Are the FX units enabled for the decks?
    (the numbers next to the deck, under the filter knob)

  7. #7
    Tech Guru MYE's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Australia
    Posts
    617

    Default

    It's okay just reinstalled and everything is working fine now
    Techno Producer and Dj//Upcoming releases on Discovery Records and other labels//Australia//https://soundcloud.com/mrmye

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •