Traktor 2.5 Pro License - giving away
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Guru
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    nyc
    Posts
    693

    Default Traktor 2.5 Pro License - giving away

    Not sure if this still works but I bought F1 and already have traktor pro so if anybody wants to try - i will provide my f1 serial + the software serial so you can hopefully get a copy of traktor pro 2.5

    Only caveat is that if my f1 breaks within warranty period - you file the warranty for me.

    First one to PM me can have it..

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    nyc
    Posts
    693

    Default

    this is now gone in a matter of 2-3 mins

  3. #3
    Tech Guru
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    nyc
    Posts
    693

    Default

    got a few PMs - sorry all but its gone since 2 mins after post..

  4. #4
    Tech Guru SlayForMoney's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    EU
    Posts
    1,717

    Default

    just wanted to say: very generous of you hope to see more examples like this

  5. #5
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,486

    Default



    Extremely kind of you. I doff my hat to you, mate.
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    467

    Default

    http://forum.djtechtools.com/showthread.php?t=53143

    This thread says you need the actual F1 to be able to use the license? Is this correct?
    Dell XPS 15 1080p -|- Kontrol X1 -|- Kontrol F1 -|- Akai LPD8 -|- Audio 6 -|- Traktor Scratch Pro 2.5 -|- 2 * Reloop RP-4000 M3Ds

  7. #7
    DJTT Administrator del Ritmo padi_04's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Posts
    6,528

    Default

    You need to register the hardware serial along with the software, hence why he said "Only caveat is that if my f1 breaks within warranty period - you file the warranty for me."

    Since the serial has already been handed out, I'm closing this.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •