Lost my midi map settings in Traktor with VCM-100, how do I get them back?
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Tech Convert
    Join Date
    May 2009
    Location
    Philadelphia, Pa
    Posts
    14

    Default Lost my midi map settings in Traktor with VCM-100, how do I get them back?

    I was assigning a button and accidentally reset all the controls and wiped ou the information for everything. So without doing this manually, is there a way to just load everything back the way it was all at once? I have Traktor Pro with a Vestax VCM-100 controller.

    Thanks.

  2. #2
    Retired DJTT Moderator DvlsAdvct's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New Jersey/NYC
    Posts
    4,854

    Default

    Did you ever save the TSI?
    It's the FAQ. Read it.

    My Mixes, Mashups and Rants

    Divided we stand
    United we fall

  3. #3
    Tech Convert
    Join Date
    May 2009
    Location
    Philadelphia, Pa
    Posts
    14

    Default

    I have the tsi file.

  4. #4
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,187

    Default

    just reimport the tsi into TP
    note: all your current assignments whill be deleted..

  5. #5
    Tech Convert
    Join Date
    May 2009
    Location
    Philadelphia, Pa
    Posts
    14

    Default

    That was simple enough. Thanks.

  6. #6
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,383

    Default

    it pays to back up very often *watches people run off to back up their .tsi files*

  7. #7
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Yeah seriously everytime you open the Midi Dialog backup your TSI with the Date in the File name.
    You can easily alter your tsi by accident. Especially when you are assigning commands and hitting the 'Learn' button.

  8. #8
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,187

    Default

    Quote Originally Posted by Karlos Santos View Post
    Yeah seriously everytime you open the Midi Dialog backup your TSI with the Date in the File name.
    You can easily alter your tsi by accident. Especially when you are assigning commands and hitting the 'Learn' button.
    QFT

    would be dope if the learn button switches off automatically after learning..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •