Pioneer cdj-350 and traktor pro 2.. i cant get then work together..
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Tech Convert
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5

    Default Pioneer cdj-350 and traktor pro 2.. i cant get then work together..

    please help me.. Idon't know what to do.. could someone make me instructions on how I can get them to work together .. step-by-step instructions.. i'm old dude so i'm not very handy whit pc..

    Thanks allready,,

  2. #2
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    7,355

    Default

    Hey seppis, how do you use it, like CDJ or MIDI controller?

  3. #3
    Tech Convert
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5

    Default

    Midi, but what you mean by CDJ.. ? in a perfect world, I would like to use the laptop only the music library .. It would be best if I could connect directly to the record box CDJ-350

  4. #4
    Tech Guru Eliot Han's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    819

    Default

    from my understanding, you will have to download and install the new firmware update ... and also the traktor tsi files from pioneer website.

    ↯↯ OFFICIAL SITE // MY SETUP ↯↯

  5. #5
    Tech Convert
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5

    Default

    Update done, 1.08 and TSI file is done.. I think i play my next gig old school, well not vinyl, but cd and USB..

  6. #6
    Tech Convert
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5

    Default

    I found it..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •