Ability to see bars to next hot cue? - Traktor
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Mentor FEEDIT's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    112

    Default Ability to see bars to next hot cue? - Traktor

    So i just saw a video for the CDJ-2000 Nexus and in the video, they demonstrated the ability to see how many bars there are to the next hot cue! My thoughts were, if there weren't any way to see this in Traktor "without holding your mouse over the hot cue"? I've searched the web for a while but i can't seem to find anything.

    Any ideas?:-)

    video demonstration below,


    "Go to 7:50 in the video."

  2. #2
    Tech Guru botstein's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    LA / NYC
    Posts
    1,372

    Default

    Woah! I want that too.

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Fanta Se, NM
    Posts
    311

    Default

    Preferences>Track Decks
    Under "Deck Header" set one of the options to "Beats to Cue"

    TADA!!!

  4. #4
    Tech Mentor FEEDIT's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    112

    Default

    seems like i haven't experimented with Traktor enough! Thanks man it's good to have someone who knows this sh*t!:-D

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Fanta Se, NM
    Posts
    311

    Default

    No problem. I've learned too much hear to not help out when someone needs a hand.
    Also, I love that feature when I'm playing more complicated sets or playing tracks I'm not
    as familiar with. Helps me wrap my head around everything.

  6. #6
    Tech Mentor FEEDIT's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    112

    Default

    Yeah, I could easily see my self in a situation where this feature would come in handy!:-)

  7. #7
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,370

    Default

    Quote Originally Posted by muffintop View Post
    Preferences>Track Decks
    Under "Deck Header" set one of the options to "Beats to Cue"

    TADA!!!
    yep thats how i do it.. learn your tracks
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020 MIC

    "This aggression will not stand, man."

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •