Traktor DJ iOS App - Page 3
Page 3 of 15 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 21 to 30 of 144
  1. #21
    Tech Mentor
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Derby, UK
    Posts
    287

    Default

    Now we know why Karlos was shopping for an iPad, a couple of months ago!
    Cheers

    IAN WILLIAMS

  2. #22
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Quote Originally Posted by thisisian View Post
    Now we know why Karlos was shopping for an iPad, a couple of months ago!
    Bingo...!!!

  3. #23
    DJTT Administrator del Ritmo padi_04's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Posts
    6,523

    Default

    Quote Originally Posted by Karlos Santos View Post
    Bingo...!!!
    I had nothing to do with this decision

  4. #24
    Tech Guru
    Join Date
    May 2009
    Location
    Cincinnati, USA
    Posts
    782

    Default

    Do we think there will be an Android version?

  5. #25
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Quote Originally Posted by ToOntown View Post
    Do we think there will be an Android version?
    I have not heard anything regarding Android but I will certainly ask.


    Quote Originally Posted by padi_04 View Post
    I had nothing to do with this decision
    Lol... i was surprised that no-one twigged sooner.
    I was all "ipad this and iPad that" for a few weeks.

    I still need to get around to trying your Lemur layout. In fact I still need to get the Lemur app.
    Testing Traktor DJ has taken all my time with the iPad.

    I still want to use it as a controller at some point.

  6. #26

    Default

    I personally feel this app is amazing and has incredible potential. I love the way it operates, it's very easy to use and whilst it is controlled differently it feels very similar to the Traktor that we are all used to.

    One of it's biggest drawbacks as far as I can tell so far after about an hour of using it is that it's not very suited to tracks that don't have a quantized 4:4 drumbeat. I'm not saying there is no way to do it, just that if there is I haven't found it yet... but I can't seem to find a way to beatmatch manually which is a big issue.

    NI have released a firmware update for the A6 and A10 soundcards so that you can use them using the camera adapter kit (USB in to iPad cable) for use with split stereo audio out and routing through a mixer etc. With this in mind, I can see future versions of the app allowing you to use the S2/S4 and Traktor Scratch gear to control it which could make it a serious contender to DJing with a laptop.

  7. #27
    Tech Wizard
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Novi Sad Serbia
    Posts
    20

    Default

    can someone explain how to connect an iPad with the external soundcard?..how those that work?..ill have to sell my brand new audio 4 and by me an Audio 6 because of the power..:-(

  8. #28
    Tech Mentor Mike_08's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Birmingham, United Kingdom
    Posts
    237

    Default


  9. #29

    Default

    You'll need one of these cables;

    http://store.apple.com/us/product/MD...apter?fnode=3a

    You then plug the USB of your NI soundcard into the USB port on that converter cable and plug the other end into your iPad. First you'd need to update the firmware of your soundcard, see here:

    http://www.native-instruments.com/fo...d.php?t=188802

  10. #30
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Quote Originally Posted by JJDShrimpton View Post
    One of it's biggest drawbacks as far as I can tell so far after about an hour of using it is that it's not very suited to tracks that don't have a quantized 4:4 drumbeat. I'm not saying there is no way to do it, just that if there is I haven't found it yet... but I can't seem to find a way to beatmatch manually which is a big issue.
    Agreed and I have requested that cue points should be able to be placed anywhere not just on a beat.

Page 3 of 15 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •