Longer power cord???
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    PA
    Posts
    21

    Default Longer power cord???

    The 3 ft. power cord that comes with the VCI 400 makes me very sad. Does anyone know where to get a longer one?

  2. #2
    Tech Guru antifmradio's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NJ NYC
    Posts
    1,151

    Default

    it should be long enough because they dont expect you to just plug it into the wall.
    Any equipment like this should be plugged into a power strip close to your equipment setup.
    and its GOT to have a decent surge suppression built in.
    Just passing my two cents my man.

    Besides: the longer the cord, the more chance you have of
    Ground noise
    interferance of other equipment
    crosstalk

  3. #3
    Tech Mentor fitzyp's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    349

    Default

    Just check the specs on the back of the 400 and the adapter and I think it is 7.5v not 100 percent sure. Go to local electronics store and ask them for one
    Macbook Pro : Traktor Pro 2 : VCI 400SE : Maschine : Midifighter Classic : Akai MPKmini : Akai MPD16 custom : Komplete Audio 6 : VCI 100SE Arcade #87/100 : Check out my mixes at http://soundcloud.com/2089a-d

  4. #4
    Tech Convert
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Italy
    Posts
    8

    Default

    ...

  5. #5
    Tech Mentor fitzyp's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    349

    Default

    Quote Originally Posted by labodj View Post
    ...
    its so you can change up for international adapters.
    Macbook Pro : Traktor Pro 2 : VCI 400SE : Maschine : Midifighter Classic : Akai MPKmini : Akai MPD16 custom : Komplete Audio 6 : VCI 100SE Arcade #87/100 : Check out my mixes at http://soundcloud.com/2089a-d

  6. #6
    Tech Convert
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Italy
    Posts
    8

    Default

    Ehm... Yes but...

  7. #7
    Tech Mentor fitzyp's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    349

    Default

    Man! such a good idea, never thought of that. trying it out tonight!
    Macbook Pro : Traktor Pro 2 : VCI 400SE : Maschine : Midifighter Classic : Akai MPKmini : Akai MPD16 custom : Komplete Audio 6 : VCI 100SE Arcade #87/100 : Check out my mixes at http://soundcloud.com/2089a-d

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •