Can't register the S4?
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    994

    Default Can't register the S4?

    So I'm trying to register my S4, like a I did with the F1, and I just can't? The service center has no option to add a new item and the website has no option that I can see that allows you to enter the hardware serial. Can anyone point me in the right direction, 'cause I feel stupid as hell right now.
    Kontrol S4Senn HD 25-1Kontrol F1

  2. #2

  3. #3
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    994

    Default

    Quote Originally Posted by Karlos Santos View Post
    How the hell, I couldn't find it anywhere! Thanks man, I thought I might have been contracting Alzheimers.

    EDIT: That's odd. I registered it, yet it doesn't appear in my registered products...

    Whatever, off to work!
    Kontrol S4Senn HD 25-1Kontrol F1

  4. #4
    Tech Guru
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    FL, USA
    Posts
    2,122

    Default

    Threadjack. Karlos, is there a way to check if a key is registered without actually registering it?

  5. #5
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    Only way is to contact NI support.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  6. #6
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Quote Originally Posted by makar1 View Post
    Only way is to contact NI support.
    Yup.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •