Traktor on 3rd computer
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Tech Guru sobi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,129

    Default Traktor on 3rd computer

    So I just picked up a new computer for my home, and my old laptop pretty much never gets used, so I want to sell it off. Part of that equation is putting what is my first installation on the new computer. I already registered a second installation on another laptop. Do I need to deactivate my first one, or can I install a third version without complication?

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    Should be fine, just delete Traktor from the old laptop and install on the new computer.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  3. #3
    Tech Guru dripstep's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    my house in the great white north.
    Posts
    1,728

    Default

    Un register your first copy. The license is only for 2 computers, so your serial won't work 3 times. If it does though, let us know lol
    2 x gemini PT 1000 . Gemini PS-525 . X1
    NI Audio 6 . Traktor Scratch pro 2
    2007 Macbook Pro
    Quote Originally Posted by The Mighty FV View Post
    manners don't cost a thing dude - never forget that, it'll help you in all walks of life.

  4. #4
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    Serials are registered to your NI account, not your computer. There shouldn't be any problem installing on a new computer but it's a good idea to delete programs from your old machine 1st.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  5. #5
    DJTT Administrator del Ritmo padi_04's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Posts
    6,523

    Default

    No need to unregister or anything, then only thing that will happen is your first computer will stop updating (traktor keeps running). If you intend on selling I would format that computer tho.

  6. #6
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    Formats can easily be undone so I wouldn't ever sell a used hard drive.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  7. #7
    DJTT Administrator del Ritmo padi_04's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Posts
    6,523

    Default

    Not if you zero out the disk

  8. #8
    Tech Guru dripstep's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    my house in the great white north.
    Posts
    1,728

    Default

    Slap a big 'ol magnet on that thing, crisis averted
    2 x gemini PT 1000 . Gemini PS-525 . X1
    NI Audio 6 . Traktor Scratch pro 2
    2007 Macbook Pro
    Quote Originally Posted by The Mighty FV View Post
    manners don't cost a thing dude - never forget that, it'll help you in all walks of life.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •