Traktor help....
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1

    Default Traktor help....

    I'm running Traktor 2.6.1 The problem I am having is that when playing a track with the sync on, the track skips/jumps a little and throws off the beat when mixing. What could be causing this? Which setting do I need to change? It's driving me nuts... please help

  2. #2
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    North of England
    Posts
    296

    Default

    Have a look at latency, don't have it too low. Close all other programs when running traktor.

    When this happens does the CPU bar at the top fill?

  3. #3

    Default

    Havent looked at the cpu bar yet... I'll give that a try. Thanks

  4. #4

    Default

    cpu bar is low and is not moving much when the track jumps. I adjusted the latency... still does it. I'm also using creative asio drivers.

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    North of England
    Posts
    296

    Default

    Is it jumping mid playing? or just when you set the track going?

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    North of England
    Posts
    296

    Default

    try turning Q(uant) and S(nap) off at the top. The S and Q buttons

  7. #7

    Default

    It's jumping mid playing.

  8. #8
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    North of England
    Posts
    296

    Default

    Is this with a controller plugged in? I am struggling to think what it may be

  9. #9
    Tech Guru
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    552

    Default

    Does this happen with all tracks or the ones with a "weird" drum pattern (e.g. 2-step)?

  10. #10

    Default

    No controller

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •