Maschine Mikro help (lights)
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Tech Guru LanceBlaise's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA, Where Techno Is Scarce
    Posts
    1,460

    Default Maschine Mikro help (lights)

    So many of you know I am legally blind. I use Maschine Mikro in my sets, but I need to make it so all the lights are lit dim, not just the pads. How can I do this? I have googled it with no luck.

    Thanks
    Last edited by LanceBlaise; 06-10-2013 at 10:21 PM.
    [B]lanceblaise.com | podcasts

    for booking requests :: please go to: projecttechno.com

  2. #2
    Tech Guru LanceBlaise's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA, Where Techno Is Scarce
    Posts
    1,460

    Default

    tumbleweeds.......
    [B]lanceblaise.com | podcasts

    for booking requests :: please go to: projecttechno.com

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Toronto, CAN via Bridgetown, Barbados
    Posts
    220

  4. #4
    Tech Guru LanceBlaise's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA, Where Techno Is Scarce
    Posts
    1,460

    Default

    Quote Originally Posted by BiggChev View Post
    Thank you, but unfortunately this is only for the display/screen. I want to have all the buttons lit up.
    [B]lanceblaise.com | podcasts

    for booking requests :: please go to: projecttechno.com

  5. #5
    Tech Guru LanceBlaise's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA, Where Techno Is Scarce
    Posts
    1,460

    Default

    Safe to assume this is an impossible task?
    [B]lanceblaise.com | podcasts

    for booking requests :: please go to: projecttechno.com

  6. #6
    DJTT Administrator del Ritmo padi_04's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Posts
    6,523

    Default

    Not available in native mode as you have noticed. File a support ticket and open a feature request thread over at NI forums.

  7. #7
    Tech Guru LanceBlaise's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA, Where Techno Is Scarce
    Posts
    1,460

    Default

    Quote Originally Posted by padi_04 View Post
    Not available in native mode as you have noticed. File a support ticket and open a feature request thread over at NI forums.
    They should have someone like me over there telling them how to make their equipment more friendly to disabled users such as myself. I switched over to controllers to make things more doable with my disability, but some things just hinder me. I am currently restricted to using only the group of sounds I have loaded since it is very hard for me to locate the buttons to switch. I guess I should just be thankful there is enough light for me to use the pads and stop complaining...
    [B]lanceblaise.com | podcasts

    for booking requests :: please go to: projecttechno.com

  8. #8
    DJTT Administrator del Ritmo padi_04's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Posts
    6,523

    Default

    Well, you could be that guy at NI Fight for it mate, I'm sure there is something they can do.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •