Traktor Mapping Issue.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    82

    Default Traktor Mapping Issue.

    I have been using the same mapping for a few years and the other day it suddenly started getting really wonky. I have multiple effect setups on my S2 in "midi-mode" that changed and I have no idea how to get it back to what it was.

    I had a buildup effect that grouped peak filter, reverb and iceverb. It now replaced one with a turntable effect and I have no Idea how to get it back.

    Also I had a delay freeze setup that changed itself to the gater effect.

  2. #2
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    7,378

    Default

    Load your mapping using a large import button - repeat this process twice to successfully load effect settings.

    Wrong sub forum btw...

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    82

    Default

    My bad,

    As far as your suggestion goes I have done that multiple times as well as removing and re-downloading the .TSI file itself. Everything works as it should but the effects that were originally assigned have switched to other effects.

  4. #4
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    7,378

    Default

    Which mapping you're at? Link?

    Might need to dl and check it out before giving any further advice.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •