Jog Wheel not working correctly
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tech Convert dj q-tee's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    16

    Default Jog Wheel not working correctly

    Hi,

    I recently bought a 2nd hand VCI-400SE EGE from eBay. Firstly the power supply was broken on delivery (no biggy, I had a spare), but my real issue is that one of the jog wheels doesn't seem to be working correctly and I trying to determine whether this is hardware or software related and is it worth raising paypal dispute over it.

    I've tried it out with both FW v1 & v2, original map and flashflooder map and it has the same issue. When in vinyl mode the left deck acts as if it is not in vinyl mode and acts like a pitch bend. I've also noticed that this deck's led's are constantly flashing, while the right deck is just a constant light and the vinyl mode works correctly as expected.

    If anyone could shed some light on this would be much appreciated.

    (Need to check the purchase date to see if it's still in warranty)
    MacBookPro Retina 15in Late 2013 - 2.3ghz i7 -16GB RAM, 512 SSD (Traktor Pro 2.65)
    Vestax VCI-400SE EGE & Vestax VCI-100SE
    Focusrite Scarlett 2i2
    Podcast
    mixcloud

  2. #2
    Tech Convert dj q-tee's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    16

    Default

    Opps, works out I had the sensitivity up too high on one deck... All is well again.
    MacBookPro Retina 15in Late 2013 - 2.3ghz i7 -16GB RAM, 512 SSD (Traktor Pro 2.65)
    Vestax VCI-400SE EGE & Vestax VCI-100SE
    Focusrite Scarlett 2i2
    Podcast
    mixcloud

  3. #3
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    7,495

    Default


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •