someone please help me fix this problem !! - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    Tech Guru antifmradio's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NJ NYC
    Posts
    1,151

    Default

    You mentioned one of your ground wires looks "Dead"
    take a close look at it and ask yourself "Does this look like it shorted out because it wasnt connected properly and there was an ARC
    of electricity passing out of the end of the ground and into something?

    If thats the case then you might have a bigger problem on your hands as well.
    Its possible you could have something a bit shorted INSIDE your techs.

  2. #12
    Tech Mentor
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    285

    Default

    yes all I had to do is connect the ground wire problem solved

  3. #13
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Really ?

  4. #14
    Tech Mentor
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    285

    Default

    Quote Originally Posted by Karlos Santos View Post
    Really ?
    yea

  5. #15
    Tech Mentor
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    266

    Default

    hahahha

  6. #16
    Tech Guru SlayForMoney's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    EU
    Posts
    1,713

    Default

    pure gold i tell'ya
    Denon X600 - 2x Denon SC-2000 - AKG K181DJ - NI Audio 2

  7. #17
    Tech Mentor
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    285

    Default

    on any of the guides it dosnt say to ground the turntable it just has the wires

  8. #18
    Tech Mentor
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    285

    Default

    its always a simple fix lol lesson learned

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •