Traktor scratch pro 2 2.7 error when upgrading
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Uk-near manchester
    Posts
    22

    Default Traktor scratch pro 2 2.7 error when upgrading

    Hi all. Whilst upgrading from tsp2 2.6.4 to 2.7.0 I had to abort install due to insufficient hard disk space. After making space on hdd. I tried to reinstalled traktor 2.7.0 to be met with the following error message. "No previous installation found. Please run the full product installer before running the update installer". The traktor desktop icon doesn't work any more. (Win 7). Any help getting the update installed would be appreciated. Thanks.

  2. #2
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,470

    Default

    You should keep your HD AT LEAST 20% empty. If you don't, your performance is REALLY gonna suffer.

    If you didn't have enough space to install a software update, your drive is REALLY full...
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  3. #3
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,401

    Default

    Sounds like it got past the "Uninstalling previous installation" stage already .... oops
    Acer E5 i7 16GB 512SSD 2TBHD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ DUAL X1s ~ DN-X1600 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ ZED6FX ~ AT2020

    " Iím the Dude, so thatís what you call me. That or, uh His Dudeness, or uh Duder, or El Duderino, if youíre not into the whole brevity thing. "

  4. #4
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Uk-near manchester
    Posts
    22

    Default

    I originally installed traktor on a small 250gb partition. I need to clear out all the repeated clutter from all the downloaded updates. I'll transfer them to another partition.

  5. #5
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Uk-near manchester
    Posts
    22

    Default

    I fixed the problem. Had to re-activate tsp, then download update again. It successfully installed after making sufficient room. Thanks for your replies guy's.

  6. #6
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,401

    Default

    glad you got it sorted
    Acer E5 i7 16GB 512SSD 2TBHD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ DUAL X1s ~ DN-X1600 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ ZED6FX ~ AT2020

    " Iím the Dude, so thatís what you call me. That or, uh His Dudeness, or uh Duder, or El Duderino, if youíre not into the whole brevity thing. "

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •