what should i do
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    75

    Default what should i do

    i am having a party in my flat for some of it i want to dj using my dj setup and i have it running through traktor pro. But not all the time i also want to have a playlist going. is that possible to have another program running at the same time that will play through my mixer so i can use my dj speakers or should i just put a long mix on ?

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    802

    Default

    Why dont you experiment and find out?

  3. #3
    Tech Mentor Chael's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Manchester UK
    Posts
    283

    Default

    you could set up a playlist in iTunes and set your audio output device in your sound preferences to the same you use for traktor, are you using an external audio interface to dj with?

  4. #4
    Tech Guru DJAdeSands's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Lisburn, Northern Ireland
    Posts
    538

    Default

    Yes, Winamp will allow this function.
    Just don't play em at the same time, this might make traktor poo itself (with onboard sound). I've used both in a live setting btw, Winamp and Karaoke plugin, and then DJ with Traktor.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
    Last edited by DJAdeSands; 08-17-2016 at 02:45 AM.
    Denon DJ/MC6000KMK2/Launchpad S/LaunchcontrolXL/Traktor Pro 2/Bringin it since 96.

  5. #5
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    75

    Default

    cheers will give it a go

  6. #6
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    7,372

    Default

    If your computer is giving you issues you can always plug your phone in to a mixer.

  7. #7
    Tech Mentor overcast's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Portland, OR
    Posts
    327

    Default

    Obviously not a "cheap" option, but I always have a playlist ready on my iPod Classic for situations like that. I'm not sure what the dedicated mp3 market is like anymore in this day and age, but you could probably find not Apple branded ones for cheapish

  8. #8
    Tech Mentor jimmyv's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    127

    Default

    How about cruise function?

  9. #9
    Tech Guru
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    São Paulo - Brazil
    Posts
    778

    Default

    Quote Originally Posted by Stewe View Post
    If your computer is giving you issues you can always plug your phone in to a mixer.
    Much easier.

    Or just plug the output of a bluetooth receiver on the mixer, so you can have your phone with you.
    13" Macbook Air i7, 8GB RAM, 512GB SSD | Traktor 2.7.1 | Ableton Live 9 | DJM-900 Nexus | NI Audio 10 | A&H Xone:K2 | Oyaide USB & RCA | HDJ-2000 | Odyssey BRLDIGITAL Bag

  10. #10
    Tech Guru Nicky H's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Leeds UK
    Posts
    2,490

    Default

    Quote Originally Posted by jimmyv View Post
    How about cruise function?
    This.
    SC | MC

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •