MidiFighter Twister in NI Maschine
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    3

    Lightbulb MidiFighter Twister in NI Maschine

    Hi guys !

    First I have an issue with my brand new MidiFighter Twister, maybe you can help !
    When I press switch n6, LED on both n6 and n7 light up and vice versa, when I press switch n7, both 6 and 7 light up. I tried to configure a midi signal and it seems that both switches send "CC06" signal when pressed, but they act normally when turned as knobs. They are the only ones to do so.

    Second question, has anyone tried to configure the MidiFighter Twister in Maschine software ? It looks like Superknob parameter isn't available. Do you have any idea ?

    Last question :
    Does the Traktor sequencer work in Maschine too ? It would be great !

    Thanks in advance !
    Flo
    Last edited by FlorianViel; 08-14-2019 at 05:31 PM.

  2. #2
    Tech Convert EnjoyRC's Avatar
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by FlorianViel View Post
    First I have an issue with my brand new MidiFighter Twister, maybe you can help
    Did you update it to the latest firmware? Factory Reset? Might help the configuration.

    Quote Originally Posted by FlorianViel View Post
    Does the Traktor sequencer work in Maschine too ? It would be great !
    The Sequencer can actually work with any drum plugin once the drum plug in is mapped to the correct notes.
    Ableton
    Maschine
    Battery 4
    EZDrummer
    Etc...

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    3

    Default

    [QUOTE=EnjoyRC;770967]Did you update it to the latest firmware? Factory Reset? Might help the configuration.

    Yes I did the latest firmware update to moment I plugged it. And Factory Reset too. Nothing changed...
    Any other idea ?

  4. #4
    Tech Convert EnjoyRC's Avatar
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by FlorianViel View Post
    Any other idea ?
    Does it behave the same way when only running the MIDI Fighter Utility? Without Maschine or any other DAW running.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by EnjoyRC View Post
    Does it behave the same way when only running the MIDI Fighter Utility? Without Maschine or any other DAW running.

    Yes it does !

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •