Connectiv and Traktor hate each other.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Tech Convert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lakewood, CA
    Posts
    18

    Default Connectiv and Traktor hate each other.

    I know these 2 have different proprietary vinyl and software, so i am not doing something silly like trying to use my Torq vinyl with traktor. I am however trying to use my conectiv as a sound card for traktor pro. Traktor locks up, mac freezes, have to warm reboot. Anyone else seen this. Just being a poor S.O.B. trying to avoid another costly sound card, until i can sell my torq setup and get Traktor scratch.
    Vci-100se(with arcade buttons DONE!) Numark tt200, Macbook with 4gb ram, Axiom 25, MPD 32, Torq Connectiv with Time coded vinyl, Traktor Pro(new convert with Vci)

  2. #2
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    95

    Default

    I have the same problem on PC. Traktor locks i have to close traktor unplug USB plug back in and reopen traktor. Happened 2 times at a Holiday party I did last week...Grrrrrrr

    I am using version 1.2.2 and not timecoding with vinyl. Using the vci-100se.

    Guess I need to start saving for that Audio 8 that I always wanted.

    Does yours freeze up right away? I can run mine for around an hour or so.
    Last edited by transient; 12-22-2009 at 01:32 PM.

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    322

    Default

    It's not the midi out + vista + traktor pro 1.2 bug is it?

  4. #4
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    95

    Default

    Quote Originally Posted by n2hf1st View Post
    It's not the midi out + vista + traktor pro 1.2 bug is it?
    Been using XP on this machine.

  5. #5
    Tech Convert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lakewood, CA
    Posts
    18

    Default

    Im using a mac. Im using it without the vinyl. It locks up right away. I go into traktor preferences, and as soon as i select connectiv as output device mac freezes. I guess like oil and water dont mix, these 2 wont play nice together.
    Last edited by TheRealNemosys; 12-22-2009 at 03:12 PM.
    Vci-100se(with arcade buttons DONE!) Numark tt200, Macbook with 4gb ram, Axiom 25, MPD 32, Torq Connectiv with Time coded vinyl, Traktor Pro(new convert with Vci)

  6. #6
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    What Drivers are you PC guys using? ASIO ?
    Are you Mac guys on Leopard or Snow Leopard ?

    There are new Snow Leopard drivers on the Torq site.

    K

  7. #7
    Tech Guru LanceBlaise's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA, Where Techno Is Scarce
    Posts
    1,460

    Default

    ugh... don't get me stared on that Connectiv box, when i had Torq i hated that thing...
    [B]lanceblaise.com | podcasts

    for booking requests :: please go to: projecttechno.com

  8. #8
    Tech Convert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lakewood, CA
    Posts
    18

    Default

    over here on the darkside i am using leopard.
    Vci-100se(with arcade buttons DONE!) Numark tt200, Macbook with 4gb ram, Axiom 25, MPD 32, Torq Connectiv with Time coded vinyl, Traktor Pro(new convert with Vci)

  9. #9
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    95

    Default

    Using the current driver from m-audios website and in traktor selecting ASIO

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •